Tuesday, August 10, 2010

www.auto.pdniaga.com - Digest Number 2709

Messages In This Digest (6 Messages)

Messages

1.

Semakan Status sebelum ke Luar Negara

Posted by: "Perwira bin Osman" perwira.osman@gmail.com   perwira_osman

Mon Aug 9, 2010 8:28 pm (PDT)



Berita semlm, 400,000 org disenaraihitam utk ke luar negara (termasuk
masalah income-tax, pinjaman pelajaran etc). Sila semak status anda terlebih
dahulu sebelum merancang ke luar negara.

http://sspi2.imi.gov.my/

-perwira osman-
2a.

Re: Fw: LAMA SANGAT BARU TERIMA SAMAN EKOR

Posted by: "bashah" bwasi@yahoo.com   bwasi

Mon Aug 9, 2010 8:29 pm (PDT)



Dari KL balik Ipoh sabtu lepas, bila lepas Tanjung Malim dekat tengahari... aku kena jaga2 sikitlah pasal sumber pendapatannya ialah saman :-)..baru 20 km ke depan..aku sampai bawah satu jejambat, nampak keta waja putih tengah parking tepi jejambat tu..bahaya ni parking tepi..kereta depan aku tetiba brek slow..aku tengah mngantuk-ngantuk ikan ni ...ke kananlah nak elak kereta sebelah kiri...baik punya kamera tengah jalan tu..aku tengok meter..lebih kurang 112km/h..so lebih 2/3kmh jer. jalan tu menurun bukit...kalau aku kena saman gak tak tahulah....

kalau ya pun nak speed trap janganlah parking tepi jalan tu..dahlatu tepi jejambat sempit lak tu...bahaya...

--- In automobil@yahoogroups.com, "Shahrul Izwan" <Shahrul.Izwan@...> wrote:
>
> Salam,
>
> Saya buat masa ni alhamdulillah belum jadik mangsa...tapi mmg saya dah lama
> tau kawasan tgh jambatan PP tu kawasan hitam..byk kali dah terserempak polis
> trefik tgh dok teropong kat tgh jambatan tu...biasa depa lepak kat tepi
> tiang yg ada cage...hiway BKE pun sama gak ada kawasan hitam...ramai member
> dah kena tapi x pasti area mana...lagi satu jln Sultan Azlan Syah antara
> Glugor dan Simpang trefik light sungai 2...biasa depa akan lepak kat depan
> gate USM..antara jam 9 pagi - tghari dan time ptg antara 3-5...
>
>
>
> ________________________________
>
> From: automobil@yahoogroups.com [mailto:automobil@yahoogroups.com] On Behalf
> Of shidan shidan
> Sent: Monday, August 09, 2010 4:41 PM
> To: automobil@yahoogroups.com
> Subject: Re: www.auto.pdniaga.com - Fw: LAMA SANGAT BARU TERIMA SAMAN EKOR
>
>
>
>
>
> Sakit ati tol...atas jambatan penang aku kena ....70kilo..aku bwk
> 84kilo...yg panas ati sekali...xplak dia letak papan tanda 70kilo...yg ada
> 80kilo je ...yg 70 ni kt tengah2 jambatan tu......aku x puas ati aku p cek
> toi ka ada papan 70km/j ni....confirm xda..yg ada 80km/j sebelum tengah2
> jambatan.....la ni baru dia org letak 70km/j ni ..tu pon masa nk turun
> tengah2 jambatan br ada papan....haram toi..aku haramkan duit aku depa
> pekena aku camnih...tp aku x bayar lagi..hehe pasai van syarikat...lantak la
> kou ..
>
> --- On Wed, 7/28/10, MHZ <cekelatgetah@...> wrote:
>
>
> From: MHZ <cekelatgetah@...>
> Subject: Re: www.auto.pdniaga.com - Fw: LAMA SANGAT BARU TERIMA SAMAN EKOR
> To: automobil@yahoogroups.com
> Date: Wednesday, July 28, 2010, 7:12 PM
>
>
>
> Salam,
>
> muahahaha.. welcome to the club. Jumlah saman aku start dari tahun 2005
> RM880. Ada 3 saman ekor berjumlah RM750. Aku bawak keta bukan lajumana
> pun. Paling kuat pun kat highway masa overtake 120km.
>
> wira aku 120km/j pun kena RM300, BMW bawak 200km pun sama gak kena
> RM300. Member aku bawak viva 70km/j kat zone 60km/j pun kena hahahah..
>
> Lain kali kalau nak bawak keta laju2 tak nak kena saman jadilah menteri.
> siap ada polis escort lagi suruh orang lain ke tepi. tol & petrol pun
> tak kena bayar muahahaha.
>
> On 28/07/2010 6:13 PM, abgmad wrote:
> >
> >
> > Ala-ala undang2 gangster .. "main pakai ugut2 pulak..hang tak bayar
> > Saman .. Hang tak boleh sambung cukai Jalan .. Memang zalim punya
> > undeng2..kalau kerajaan betul2 anak jantan .. Saman tu Saman la .. Tu
> > bab lain .. Jgn pulak halang rakyat nak ambil cukai Jalan.. Bagi saya
> > memang mereka2 yg meluluskan akta ini memang zalim dan jahat.
> >
> > Sent from my BlackBerryĂ‚® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
> >
> > ----------------------------------------------------------
> > *From: * "agai@017" <agai_disini@...>
> > *Sender: * automobil@yahoogroups.com
> > *Date: *Wed, 28 Jul 2010 14:50:47 +0800 (SGT)
> > *To: *<automobil@yahoogroups.com>
> > *ReplyTo: * automobil@yahoogroups.com
> > *Subject: *Re: www.auto.pdniaga.com - Fw: LAMA SANGAT BARU TERIMA SAMAN
> EKOR
> >
> > Saya baru hadapi masalah yg sama bulan lepas
> > nak tenew road tax...tak boleh...JPJ ckp ada saman
> > pegi cek kat dalam My Eg...ikut no plat keta...takde plak saman
> > ikut ic...baru ada...sama untuk second car saya yang ada kat
> > kampung...org lain pakai
> > tempoh saman...dari tahun 2005-2009...mana la nak ingat kena saman ke tak
> > surat pun tak sampai...alih2 dpt checklist ada saman
> > bila gi Jalan Bandar...print..sume sekali ada 5 saman
> > nak renew road tax...kita kena bayar yang blacklist dulu (1
> > saman)...tinggal lagi 4 saman
> > so bayar la yg speedtrap tu dulu...RM300 hangus aritu
> > 2 minggu lepas tu...nak renew road tax keta yg lagi satu yg kt kampung tu
> > sama gak...tak boleh renew...gi check...kali ni kena bayar 2 saman yg
> > black list...
> > dua2 tu speed trap RM300x2...perrgghh....dalam masa 2 bulan hangus
> > RM900...untuk saman je
> > sy bukan la banyak duit nak bayar saman...duit tu ada la klu nak bayar
> > tp...klu dah kena saman tu...anta la cepat...senang nak bayar lepas tu...
> > ini tak...tunggu 5 tahun baru nak kena bayar...
> > klu tak tak boleh renew road tax...apa cer ni?
> > kena klu org kampung....orang tua ke yang hanya harap pencen untuk sara
> > hidup
> > orang susah ke...camana? tak pasal org tua tu padam...
> > apa la...saman ekor pun tak boleh renew road tax
> > lain la klu saman sign depan2...
> > klu kuar sebulan lepas kena saman xpela gak
> > ini tunggu bertahun baru nak anta selepuk...
> > kita rakyat marhain ni...bayar je la...
> > tp rasa mcm tak adil la....rasa mcm kena paksa bayar untuk kesalahan yg
> > tak pasti
> > wallahuaklam...
> >
> >
> > ----------------------------------------------------------
> > *From:* Mohmad Abdullah <mbabest@...>
> > *To:* group krerta <automobil@yahoogroups.com>;
> > renaultmalaysia@yahoogroups.com
> > *Sent:* Wednesday, 28 July 2010 9:21:13
> > *Subject:* RE: www.auto.pdniaga.com - Fw: LAMA SANGAT BARU TERIMA SAMAN
> EKOR
> >
> > Ada rakan rakan peguam disini tak? Bilakah time bar untuk saman? Kalau
> > TORT 6 tahun .
> >
> > ----------------------------------------------------------
> > To: renaultmalaysia@ yahoogroups. com
> > From: rienacom@yahoo. com.sg
> > Date: Tue, 27 Jul 2010 22:59:17 +0800
> > Subject: www.auto.pdniaga. com - Fw: LAMA SANGAT BARU TERIMA SAMAN EKOR
> >
> >
> > Luahan Marhaen Pasai Saman Ekoq
> >
> <http://kedahlanie.blogspot.com/2010/07/luahan-marhaen-pasai-saman-ekoq.html
> <http://kedahlanie.blogspot.com/2010/07/luahan-marhaen-pasai-saman-ekoq.html
> > >
> >
> >
> >
> > _LAMA SANGAT BARU TERIMA SAMAN EKOR_
> >
> > <http://kedahlanie.blogspot.com/ <http://kedahlanie.blogspot.com/> >SAYA
> baru saja mendapat surat notis
> > saman ekor dari Bukit Aman. Terkejut saya, bukan satu saman tetapi enam
> > saman dari tahun 2003 hingga 30 Ogos 2009. Oleh itu jumlahnya pun banyak
> > - beratus-ratus ringgit.
> >
> > Maaf bukan tujuan saya hendak mengutuk Polis Diraja Malaysia (PDRM)
> > tetapi soal kelemahan pada sistem saman ekor yang dilaksanakan sekarang.
> > Lama sangat baru dapat notis. Kalau dinilai dari segi prestasi,
> > kecekapan, produktiviti, kualiti dan kepuasan pelanggan, berapa markah
> > hendak diberikan.
> >
> > Saya kira saman ekor yang berkesan adalah sekiranya saya melakukan
> > kesalahan memandu melampaui had laju pada tujuh hari lalu dan kemudian
> > saya menerima notis pada hari ini. Bukannya selepas tujuh tahun saya
> > melakukan kesalahan, baru hari ini saya menerima notis tersebut.
> >
> > Mujur juga belum ada sakit jantung. Kalau tidak, tak mustahil jandalah
> > isteri saya dan yatimlah anak-anak saya yang sedang bersekolah sekarang
> > sebab terkejut menerima notis saman dari PDRM.
> >
> > DANG RANI
> >
> > Kuala Lumpur
> >
> >
> >
> >
>

2b.

Re: Fw: LAMA SANGAT BARU TERIMA SAMAN EKOR

Posted by: "Quwarrizxmy Qurraizy" qurraizy@gmail.com

Mon Aug 9, 2010 9:34 pm (PDT)



report je kt JKJR

On 10/08/2010, bashah <bwasi@yahoo.com> wrote:
> Dari KL balik Ipoh sabtu lepas, bila lepas Tanjung Malim dekat tengahari...
> aku kena jaga2 sikitlah pasal sumber pendapatannya ialah saman :-)..baru 20
> km ke depan..aku sampai bawah satu jejambat, nampak keta waja putih tengah
> parking tepi jejambat tu..bahaya ni parking tepi..kereta depan aku tetiba
> brek slow..aku tengah mngantuk-ngantuk ikan ni ...ke kananlah nak elak
> kereta sebelah kiri...baik punya kamera tengah jalan tu..aku tengok
> meter..lebih kurang 112km/h..so lebih 2/3kmh jer. jalan tu menurun
> bukit...kalau aku kena saman gak tak tahulah....
>
> kalau ya pun nak speed trap janganlah parking tepi jalan tu..dahlatu tepi
> jejambat sempit lak tu...bahaya...
>
>
>
>
>
>
>
>
> --- In automobil@yahoogroups.com, "Shahrul Izwan" <Shahrul.Izwan@...> wrote:
>>
>> Salam,
>>
>> Saya buat masa ni alhamdulillah belum jadik mangsa...tapi mmg saya dah
>> lama
>> tau kawasan tgh jambatan PP tu kawasan hitam..byk kali dah terserempak
>> polis
>> trefik tgh dok teropong kat tgh jambatan tu...biasa depa lepak kat tepi
>> tiang yg ada cage...hiway BKE pun sama gak ada kawasan hitam...ramai
>> member
>> dah kena tapi x pasti area mana...lagi satu jln Sultan Azlan Syah antara
>> Glugor dan Simpang trefik light sungai 2...biasa depa akan lepak kat depan
>> gate USM..antara jam 9 pagi - tghari dan time ptg antara 3-5...
>>
>>
>>
>> ________________________________
>>
>> From: automobil@yahoogroups.com [mailto:automobil@yahoogroups.com] On
>> Behalf
>> Of shidan shidan
>> Sent: Monday, August 09, 2010 4:41 PM
>> To: automobil@yahoogroups.com
>> Subject: Re: www.auto.pdniaga.com - Fw: LAMA SANGAT BARU TERIMA SAMAN EKOR
>>
>>
>>
>>
>>
>> Sakit ati tol...atas jambatan penang aku kena ....70kilo..aku bwk
>> 84kilo...yg panas ati sekali...xplak dia letak papan tanda 70kilo...yg ada
>> 80kilo je ...yg 70 ni kt tengah2 jambatan tu......aku x puas ati aku p cek
>> toi ka ada papan 70km/j ni....confirm xda..yg ada 80km/j sebelum tengah2
>> jambatan.....la ni baru dia org letak 70km/j ni ..tu pon masa nk turun
>> tengah2 jambatan br ada papan....haram toi..aku haramkan duit aku depa
>> pekena aku camnih...tp aku x bayar lagi..hehe pasai van syarikat...lantak
>> la
>> kou ..
>>
>> --- On Wed, 7/28/10, MHZ <cekelatgetah@...> wrote:
>>
>>
>> From: MHZ <cekelatgetah@...>
>> Subject: Re: www.auto.pdniaga.com - Fw: LAMA SANGAT BARU TERIMA SAMAN EKOR
>> To: automobil@yahoogroups.com
>> Date: Wednesday, July 28, 2010, 7:12 PM
>>
>>
>>
>> Salam,
>>
>> muahahaha.. welcome to the club. Jumlah saman aku start dari tahun 2005
>> RM880. Ada 3 saman ekor berjumlah RM750. Aku bawak keta bukan lajumana
>> pun. Paling kuat pun kat highway masa overtake 120km.
>>
>> wira aku 120km/j pun kena RM300, BMW bawak 200km pun sama gak kena
>> RM300. Member aku bawak viva 70km/j kat zone 60km/j pun kena hahahah..
>>
>> Lain kali kalau nak bawak keta laju2 tak nak kena saman jadilah menteri.
>> siap ada polis escort lagi suruh orang lain ke tepi. tol & petrol pun
>> tak kena bayar muahahaha.
>>
>> On 28/07/2010 6:13 PM, abgmad wrote:
>> >
>> >
>> > Ala-ala undang2 gangster .. "main pakai ugut2 pulak..hang tak bayar
>> > Saman .. Hang tak boleh sambung cukai Jalan .. Memang zalim punya
>> > undeng2..kalau kerajaan betul2 anak jantan .. Saman tu Saman la .. Tu
>> > bab lain .. Jgn pulak halang rakyat nak ambil cukai Jalan.. Bagi saya
>> > memang mereka2 yg meluluskan akta ini memang zalim dan jahat.
>> >
>> > Sent from my BlackBerryĂ‚® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
>> >
>> > ----------------------------------------------------------
>> > *From: * "agai@017" <agai_disini@...>
>> > *Sender: * automobil@yahoogroups.com
>> > *Date: *Wed, 28 Jul 2010 14:50:47 +0800 (SGT)
>> > *To: *<automobil@yahoogroups.com>
>> > *ReplyTo: * automobil@yahoogroups.com
>> > *Subject: *Re: www.auto.pdniaga.com - Fw: LAMA SANGAT BARU TERIMA SAMAN
>> EKOR
>> >
>> > Saya baru hadapi masalah yg sama bulan lepas
>> > nak tenew road tax...tak boleh...JPJ ckp ada saman
>> > pegi cek kat dalam My Eg...ikut no plat keta...takde plak saman
>> > ikut ic...baru ada...sama untuk second car saya yang ada kat
>> > kampung...org lain pakai
>> > tempoh saman...dari tahun 2005-2009...mana la nak ingat kena saman ke
>> > tak
>> > surat pun tak sampai...alih2 dpt checklist ada saman
>> > bila gi Jalan Bandar...print..sume sekali ada 5 saman
>> > nak renew road tax...kita kena bayar yang blacklist dulu (1
>> > saman)...tinggal lagi 4 saman
>> > so bayar la yg speedtrap tu dulu...RM300 hangus aritu
>> > 2 minggu lepas tu...nak renew road tax keta yg lagi satu yg kt kampung
>> > tu
>> > sama gak...tak boleh renew...gi check...kali ni kena bayar 2 saman yg
>> > black list...
>> > dua2 tu speed trap RM300x2...perrgghh....dalam masa 2 bulan hangus
>> > RM900...untuk saman je
>> > sy bukan la banyak duit nak bayar saman...duit tu ada la klu nak bayar
>> > tp...klu dah kena saman tu...anta la cepat...senang nak bayar lepas
>> > tu...
>> > ini tak...tunggu 5 tahun baru nak kena bayar...
>> > klu tak tak boleh renew road tax...apa cer ni?
>> > kena klu org kampung....orang tua ke yang hanya harap pencen untuk sara
>> > hidup
>> > orang susah ke...camana? tak pasal org tua tu padam...
>> > apa la...saman ekor pun tak boleh renew road tax
>> > lain la klu saman sign depan2...
>> > klu kuar sebulan lepas kena saman xpela gak
>> > ini tunggu bertahun baru nak anta selepuk...
>> > kita rakyat marhain ni...bayar je la...
>> > tp rasa mcm tak adil la....rasa mcm kena paksa bayar untuk kesalahan yg
>> > tak pasti
>> > wallahuaklam...
>> >
>> >
>> > ----------------------------------------------------------
>> > *From:* Mohmad Abdullah <mbabest@...>
>> > *To:* group krerta <automobil@yahoogroups.com>;
>> > renaultmalaysia@yahoogroups.com
>> > *Sent:* Wednesday, 28 July 2010 9:21:13
>> > *Subject:* RE: www.auto.pdniaga.com - Fw: LAMA SANGAT BARU TERIMA SAMAN
>> EKOR
>> >
>> > Ada rakan rakan peguam disini tak? Bilakah time bar untuk saman? Kalau
>> > TORT 6 tahun .
>> >
>> > ----------------------------------------------------------
>> > To: renaultmalaysia@ yahoogroups. com
>> > From: rienacom@yahoo. com.sg
>> > Date: Tue, 27 Jul 2010 22:59:17 +0800
>> > Subject: www.auto.pdniaga. com - Fw: LAMA SANGAT BARU TERIMA SAMAN EKOR
>> >
>> >
>> > Luahan Marhaen Pasai Saman Ekoq
>> >
>> <http://kedahlanie.blogspot.com/2010/07/luahan-marhaen-pasai-saman-ekoq.html
>> <http://kedahlanie.blogspot.com/2010/07/luahan-marhaen-pasai-saman-ekoq.html
>> > >
>> >
>> >
>> >
>> > _LAMA SANGAT BARU TERIMA SAMAN EKOR_
>> >
>> > <http://kedahlanie.blogspot.com/ <http://kedahlanie.blogspot.com/> >SAYA
>> baru saja mendapat surat notis
>> > saman ekor dari Bukit Aman. Terkejut saya, bukan satu saman tetapi enam
>> > saman dari tahun 2003 hingga 30 Ogos 2009. Oleh itu jumlahnya pun banyak
>> > - beratus-ratus ringgit.
>> >
>> > Maaf bukan tujuan saya hendak mengutuk Polis Diraja Malaysia (PDRM)
>> > tetapi soal kelemahan pada sistem saman ekor yang dilaksanakan sekarang.
>> > Lama sangat baru dapat notis. Kalau dinilai dari segi prestasi,
>> > kecekapan, produktiviti, kualiti dan kepuasan pelanggan, berapa markah
>> > hendak diberikan.
>> >
>> > Saya kira saman ekor yang berkesan adalah sekiranya saya melakukan
>> > kesalahan memandu melampaui had laju pada tujuh hari lalu dan kemudian
>> > saya menerima notis pada hari ini. Bukannya selepas tujuh tahun saya
>> > melakukan kesalahan, baru hari ini saya menerima notis tersebut.
>> >
>> > Mujur juga belum ada sakit jantung. Kalau tidak, tak mustahil jandalah
>> > isteri saya dan yatimlah anak-anak saya yang sedang bersekolah sekarang
>> > sebab terkejut menerima notis saman dari PDRM.
>> >
>> > DANG RANI
>> >
>> > Kuala Lumpur
>> >
>> >
>> >
>> >
>>
>
>
>

3.

New Exoza Model Below 35K

Posted by: "Nu Hairi" nmryie@gmail.com

Tue Aug 10, 2010 12:35 am (PDT)

4.

BMW TURBO FOR SALE..

Posted by: "KUMAR KUMAR" kumar_vs24@yahoo.com   kumar_vs24

Tue Aug 10, 2010 12:36 am (PDT)



Dear Club Members,

A good news for turbo car lovers. There's a lovely car for sale. Car
specifications as below:-

Car Model : BMW 318i (E30) TURBO
Year : 1991
Transmission : Manual
Colour : Metallic Blue
Engine Capacity : SR 20 Det S13 : 2000CC
Turbo : Convert to S15
Mileage : 60,000km
Condition : Tip Top in Good Condition (Accident Free)
Selling Price : RM 27,000
Location : KL

Accessories
Solar Film, CD Player, Sport rims 17', Alarm, Central lock

Meter & Other
Turbo Meter, Racing Computer Box , Racing Clutch , Titans Absorbers..

Feel free to call or sms for more details / to view the car : Mr. Kumar
(012-720 8969)

-- If you have any friends or relatives having intention to buy BMW Turbo Car, I
would appreciate if you could forward this email for their reference and support
--

Thank you.

5.

Proton new car promotion for festival season-Savvy ML main promo

Posted by: "Jagathies Kannasan" vishnu_vd@yahoo.com   vishnu_vd

Tue Aug 10, 2010 2:53 am (PDT)



Dear friend,
Promotion for festival season

August 2010 Savvy ML Promotion 
1.Free 3 months installment worth Rm1660.55
2.Free registration and road tax worth Rm205
3.Free insurance worth Rm1249.20
4.Free 1 year service voucher worth Rm1000
5.Free smart tag & touch & Go worth Rm220
6.Free petronas gift Card worth Rm200
 
Exora H-line discount up to Rm1000
Exora M-line discount up to Rm 500
 
Persona  H-line discount up to Rm600
Persona M-line discount up to Rm500
 
Proton Saga Manual discount up to Rm500

PROTON SAGA 1.3 AT &  MT
 
P.Saga B-Line 1.3MT RM36998
P.Saga B-Line 1.3AT RM39998
 
P.Saga M-Line 1.3MT  RM39498
P.Saga M-Line 1.3 AT RM41998
 

Proton Persona Elegance 1.6 MT B-LINE RM46499
Proton Persona Elegance 1.6 AT B-LINE RM49499
 
 
Proton Persona Elegance 1.6 MT M-LINE RM52999
Proton Persona Elegance 1.6 AT M-LINE RM55999
 
Proton Persona Elegance 1.6 AT H-LINE RM59499
 
P.Exora H-Line 1.6AT Rm 76998.00
P.Exora M-Line 1.6AT Rm 70998.00
P.Exora M-Line 1.6MT Rm 65998.00

PROTON EXORA 1.6MT
P.Exora B-Line 1.6MT Rm 58998.00
 
 
P.Waja 1.6 MT Rm56,888.00 medium line

P.Waja 1.6 AT Rm 64888.00 high line

  

For more information please call me jega at012-3332230.

Regards,
Jega
Authorised Proton Edar Sdn Bhd

Recent Activity
Visit Your Group
Yahoo! Search

Find it now

Everything you

need in one place.

Yahoo! Groups

Cat Owners Group

Connect and share with

others who love their cats

Stay on top

of your group

activity with

Yahoo! Toolbar

Need to Reply?

Click one of the "Reply" links to respond to a specific message in the Daily Digest.

Create New Topic | Visit Your Group on the Web
Senarai Web:
•      Kad Kahwin - http://www.kadkahwin.biz     
•      Pengiklanan PERCUMA - http://www.interniaga.com     
•      Kad Nama Online - http://www.kadnama.com     
•      Koleksi Lirik Lagu - http://www.liriklagu.interniaga.com      
•      Blog, Video & MP3 - http://www.pdniaga.multiply.com 
•      Kad IPC Shopping - http://www.empay4u.com
•      PD Niaga Blog - http://pdniaga-blog.blogspot.com
•      Jana Iklan – http://www.janaiklan.com

Senarai Group & Keahlian Melalui Email:
1.  automobil-subscribe@yahoogroups.com 
http://groups.yahoo.com/group/automobil 
2.  HitZ-subscribe@yahoogroups.com 
http://groups.yahoo.com/group/HitZ
3.  pdniaga-subscribe@yahoogroups.com 
http://groups.yahoo.com/group/pdniaga 
4.  dunia-politik-subscribe@yahoogroups.com 
http://groups.yahoo.com/group/dunia-politik 
5.  bolasepak-subscribe@yahoogroups.com 
http://groups.yahoo.com/group/bolasepak 
6.  auto-chat-subscribe@yahoogroups.com 
http://groups.yahoo.com/group/auto-chat 
7.  ArenaPC-subscribe@yahoogroups.com 
http://groups.yahoo.com/group/ArenaPC 
8.  pd-net-subscribe@yahoogroups.com 
http://groups.yahoo.com/group/pd-net 
9.  interniaga-subscribe@yahoogroups.com 
http://groups.yahoo.com/group/interniaga
10. EBuku2-subscribe@yahoogroups.com   
http://groups.yahoo.com/group/EBuku2U
10. JanaIklan-subscribe@yahoogroups.com   
http://groups.yahoo.com/group/JanaIklan
MARKETPLACE

Get great advice about dogs and cats. Visit the Dog & Cat Answers Center.


Hobbies & Activities Zone: Find others who share your passions! Explore new interests.


Stay on top of your group activity without leaving the page you're on - Get the Yahoo! Toolbar now.

No comments: