Wednesday, March 16, 2016

www.groupautomobil.blogspot.com - Digest Number 4433

4 Messages

Digest #4433

Messages

Tue Mar 15, 2016 8:39 am (PDT) . Posted by:

"-:eSpAcE9808:-" rienacom



Cemas Ibu Jari Terlekat Pada Tombol Pintu
siakapkeli.my

Kota Bharu, 12 Mac: Seorang kanak-kanak lima tahun cemas apabila ibu jari tangan kirinya terlekat pada tombol pintu rumahnya di Kampung Yaacobiah, Jalan Bayam di sini hari ini.

Ibu jari Khairul Abidin Khairuddin, 5, terlekat pada tombol yang dipercayai rosak ketika cuba menutup pintu bilik.

Menurut Pegawai Bomba Kanan II Kota Bharu Mohd Rozi Jusoh, pihaknya menerima panggilan kecemasan pada 10.35 pagi.

"Kami mengambil kira-kira 15 minit untuk mengeluarkan jari mangsa yang tersepit di tombol pintu berkenaan dengan selamat. Dia tak cedera," katanya. - Siakapkeli.my

Jabatan Bomba & Penyelamat Malaysia (Fire & Rescue Department of Malaysia)
on Saturday
IBU JARI SEORANG KANAK-KANAK LELAKI BERUMUR 5 TAHUN TERSEPIT PADA TOMBOL PINTU DI Kampung Yaacobiah, Jalan Bayam K.Bharu pada pukul 10.35 pagi. Tangan mangsa berjaya dikeluarkan dengan selamat dan tanpa kecederaan. Operasi dilakukan oleh BBP Kota Bharu

Kronologi Kes : Semasa sampai di tempat kejadian didapati seorang kanak-kanak lelaki berusia 5 tahun tersepit ibu jari kanan pada tombol pintu bilik rumah kediaman mereka. Anggota bomba berjaya mengeluarkan jari mangsa yang tersempit dlm masa 15 minit dengan selamat.

"Wahai Tuhanku, Demi Nikmat-Nikmat Yang ENGKAU Kurniakan Kepadaku,
(Peliharalah Daku) Supaya Aku Tidak Akan Menjadi Penyokong Kepada
Golongan Yang Bersalah". Surah Al-Qasas Ayat 17.

Confirmed. No Virus Found In This ~rIeNaCoM~ Mail.

Tue Mar 15, 2016 9:40 am (PDT) . Posted by:



Saya ingin tau apa TARGET dan Cita-Cita kamu Tahun ini ? reminder
When: Tuesday, 15 March 2016 05:00 PM to 06:00 PM
(GMT) Greenwich Mean Time - Dublin / Edinburgh / Lisbon / London

Where: http://rokokkesehatan.com/?ref=8429

Notes: Halo sahabat...

Saya ingin tau apa TARGET dan Cita-Cita kamu Tahun ini ?

- . Apakah ingin memiliki Mobil Mewah ?
- . Ingin memiliki Rumah Mewah ?
- . Ingin memiliki Bisnis Besar ?
- . Bebas Finansial ?
- . Hidup Mapan dan Sejahtera ?

TETAPI... Bagaimana CARA meraih itu semua ?

- . Butuh Modal BESAR ?
- . Harus berpendidikan TINGGI ?
- . Harus Bekerja sangat KERAS ?

Mampukah kamu ?

Coba luangkan waktumu sejenak melihat situs ini :
http://goo.gl/1foLME

Di rokokkesehatan.com anda akan mendapatkan penghasilan
milyaran rupiah tanpa perlu bekerja keras!
Menggunakan sistem otomatis yang pasti akan menghantarkan
anda menjadi seorang milyuner! DIJAMIN!

Perlu BUKTI ?
Kunjungi Website saya :
http://goo.gl/1foLME

Sukses Selalu!

Darman
http://goo.gl/1foLME

From: automobil Calendar

Privacy:
http://privacy.yahoo.com/privacy/us

Terms:
http://docs.yahoo.com/info/terms/

Tue Mar 15, 2016 4:19 pm (PDT) . Posted by:

"bashah" bwasi

Kalau ikut undan2 parking, drebar lori tak salah...itu mmg jalan dia.JPJ kena ajar betul2 la..lagi pun , mana pi polis trafik pda malam tu ?

On Tuesday, March 15, 2016 11:39 PM, "'-:eSpAcE9808:-' rienacom@yahoo.com.sg [automobil]" <automobil@yahoogroups.com> wrote:


   

"Sapu" Kereta Depan Stadium , Pemandu Treler Ditahan
siakapkeli.my 
BANDAR HILIR, 15 Mac —  Seorang lelaki telah ditahan oleh polis daerah Melaka Tengah berikutan insiden sebuah lori treler yang menggesel lebih 15 buah kereta di hadapan Stadium Hang Jebat pada Ahad.

Ketua Polis Melaka Tengah, ACP Shaikh Abdul Adzis Shaikh Abdulla berkata, lelaki 50-an itu ditahan setelah membuat laporan di Balai Polis Salak Tinggi petang semalam pada jam 5.12 petang.

"Lelaki yang berasal dari utara tanah air itu ditahan oleh anggota dan pegawai trafik Ibu Pejabat Polis Daerah Melaka Tengah petang semalam," katanya sebagaimana lapor Sinar Online.

"Treler juga ditahan dan kita akan rujuk kepada Puspakom bagi bantu siasatan di bawah Sekyen 42(1) Akta Pengangkutan Jalan 1987."

Semalam, polis Melaka berkata pihaknya telah pun mengenal pasti kenderaan berat yang menggesel lebih 15 kereta berdekatan stadium itu. - Siakapkeli.my 
Dalam Stadium Orang Tengok Bola, Luar Stadium Treler 'Sapu' Kereta
siakapkeli.my 
Melaka, 13 Mac - Ketika orang ramai sedang asyik perlawanan bola sepak yang berlangsung antara PDRM dan JDT, dikhabarkan ada perkara yang tidak enak berlaku di luar stadium Hang Jebat.

Menerusi maklumat orang ramai di laman Twitter, lebih kurang 20 buah kereta dilanggar oleh sebuah lori ataupun treler. Difahamkan juga, kereta-kereta yang dilanggar itu diparkir di bahu jalan.

Orang ramai mula memuat naik gambar-gambar kejadian di media sosial.

Setakat ini masih belum ada laporan rasmi mengenai kejadian. - Siakapkeli.my

    TRELER MENGGANAS REMPUH 20 KERETA .... RATA-RATA WARGA MAYA MENYALAHKAN TUAN PUNYA KERETA DAN MENYOKONG TINDAKAN GANAS PEMANDU TRELER BERKENAAN               bloglist malaysia.blogspot.                                                                                                                                                                                           Posted by OMAK KAU!!!! Lebih 20 kenderaan pelbagai jenis milik penonton perlawanan bola sepak Liga Super antara PDRM dan JDT yang diparkir di tepi jalan di Lebuh Sungai Udang-Paya Rumput-Ayer Keroh (SPA), mengalami kerosakan teruk dipercayai akibat dirempuh kenderaan berat. Dalam kejadian kira-kira jam 10.15 malam itu, dentuman kuat akibat rempuhan itu kedengaran hingga ke dalam Stadium Hang Jebat. Sehingga tengah malam tadi, polis bagaimanapun masih belum memberi maklum balas mengenai kejadian itu. Difahamkan kenderaan terbabit dirempuh sebuah treler berikutan laluan menjadi sempit kerana kenderaan diletak di kiri dan kanan jalan. Apa yang menariknya ialah rata-rata netizens seolah-olah menyokong tindakan pemandu treler berkenaan bagi tujuan pengajaran agar pemilik kenderaan dimasa hadapan agar lebih mengormati undang-undang dan peraturan dan tidak bertindak sewenang-wenangnya tanpa memikirkan para pengguna jalanraya yang lain. Berikut beberapa komen yang diluahkan di media sosial FB mengenai insiden berkenaan: Cikgu Kakashi Nk salahkan lori pon xbole jgak. Mmg jln die ulang alik keje kot? Kt ni yg park keta smpai 2-3 lapis kt hgway. Mane penah org park keta hgway.....hurrmm. semoga jd pengajaran walau di mane jua. Termasok kt larkin. Bayangkan lori bomba yg sama saiz yg tgah emergency nk lalu situ dgn keadaan keta parking smpai 3 lapis. Cmne tu... Mohd Nor Hakimi Jadikan pengajaran pada semua,kalau parking tu parking la betol2,jgn sampai menghalang lalu lintas,parking jauh sikit pun x pe jalan kaki,yg penting selamat...pada mangsa bersabarlah... Daniel Akmal Ni bkn double parking ... double parking boleh lepas lagi tapi ni triple parking ... ada yg dok parking belah kanan lagi ... tu yg kiri pun kena sapu ... dlm hal ni aku no komen .. harap yg terbabit tu bertabahlah .. benda dah jadi .. nak salahkan siapa..? Walhal kita pun asasnya dah salah ... Hisham Mohd Den Pada pendapat saya yg lebih salah ialah kereta yg parking di lorong sebelah kanan. Tetapi kereta dorang selamat. Simpati pada mangsa. Double parking adalah perkara biasa dlm sesuatu acara yg penuh di stadium. Tapi kalau dah parking di lorong kanan diantara divider mmg tak patut Nak salahlan sape samdol? korang tu yg samseng parkir keta sesuka ati mcm jalan tu bapak korang yg punya #padanmukakoSAMDOL! Mohd Khairi ALwi Sebagai pengajaran lps nie dtg tmpt org tanya dlu,bila ada org tegur kita buat bgs dan belagak dpt la habuan dia. Korie Ibrahim Moral of the story - korg nk bt apapn lantak korg la, hak korg..tp jgn sskli smpi mnyusahkan org lain..mmg akn mdpt..huhuhu Emmeth Bintang Hatiku Sebab tu terpampang nye moto " DON'T MESS WITH MELAKA "... Sebab org melake Malas Nak panjang2 cerite. Double park........,kasi layak aje..... SIAPAKAH HARUS DIPERSALAHKAN????????  "Wahai Tuhanku, Demi Nikmat-Nikmat Yang ENGKAU Kurniakan Kepadaku,
(Peliharalah Daku) Supaya Aku Tidak Akan Menjadi Penyokong Kepada
Golongan Yang Bersalah". Surah Al-Qasas Ayat 17. Confirmed. No Virus Found In This ~rIeNaCoM~ Mail.
#yiv8916035277 #yiv8916035277 -- #yiv8916035277ygrp-mkp {border:1px solid #d8d8d8;font-family:Arial;margin:10px 0;padding:0 10px;}#yiv8916035277 #yiv8916035277ygrp-mkp hr {border:1px solid #d8d8d8;}#yiv8916035277 #yiv8916035277ygrp-mkp #yiv8916035277hd {color:#628c2a;font-size:85%;font-weight:700;line-height:122%;margin:10px 0;}#yiv8916035277 #yiv8916035277ygrp-mkp #yiv8916035277ads {margin-bottom:10px;}#yiv8916035277 #yiv8916035277ygrp-mkp .yiv8916035277ad {padding:0 0;}#yiv8916035277 #yiv8916035277ygrp-mkp .yiv8916035277ad p {margin:0;}#yiv8916035277 #yiv8916035277ygrp-mkp .yiv8916035277ad a {color:#0000ff;text-decoration:none;}#yiv8916035277 #yiv8916035277ygrp-sponsor #yiv8916035277ygrp-lc {font-family:Arial;}#yiv8916035277 #yiv8916035277ygrp-sponsor #yiv8916035277ygrp-lc #yiv8916035277hd {margin:10px 0px;font-weight:700;font-size:78%;line-height:122%;}#yiv8916035277 #yiv8916035277ygrp-sponsor #yiv8916035277ygrp-lc .yiv8916035277ad {margin-bottom:10px;padding:0 0;}#yiv8916035277 #yiv8916035277actions {font-family:Verdana;font-size:11px;padding:10px 0;}#yiv8916035277 #yiv8916035277activity {background-color:#e0ecee;float:left;font-family:Verdana;font-size:10px;padding:10px;}#yiv8916035277 #yiv8916035277activity span {font-weight:700;}#yiv8916035277 #yiv8916035277activity span:first-child {text-transform:uppercase;}#yiv8916035277 #yiv8916035277activity span a {color:#5085b6;text-decoration:none;}#yiv8916035277 #yiv8916035277activity span span {color:#ff7900;}#yiv8916035277 #yiv8916035277activity span .yiv8916035277underline {text-decoration:underline;}#yiv8916035277 .yiv8916035277attach {clear:both;display:table;font-family:Arial;font-size:12px;padding:10px 0;width:400px;}#yiv8916035277 .yiv8916035277attach div a {text-decoration:none;}#yiv8916035277 .yiv8916035277attach img {border:none;padding-right:5px;}#yiv8916035277 .yiv8916035277attach label {display:block;margin-bottom:5px;}#yiv8916035277 .yiv8916035277attach label a {text-decoration:none;}#yiv8916035277 blockquote {margin:0 0 0 4px;}#yiv8916035277 .yiv8916035277bold {font-family:Arial;font-size:13px;font-weight:700;}#yiv8916035277 .yiv8916035277bold a {text-decoration:none;}#yiv8916035277 dd.yiv8916035277last p a {font-family:Verdana;font-weight:700;}#yiv8916035277 dd.yiv8916035277last p span {margin-right:10px;font-family:Verdana;font-weight:700;}#yiv8916035277 dd.yiv8916035277last p span.yiv8916035277yshortcuts {margin-right:0;}#yiv8916035277 div.yiv8916035277attach-table div div a {text-decoration:none;}#yiv8916035277 div.yiv8916035277attach-table {width:400px;}#yiv8916035277 div.yiv8916035277file-title a, #yiv8916035277 div.yiv8916035277file-title a:active, #yiv8916035277 div.yiv8916035277file-title a:hover, #yiv8916035277 div.yiv8916035277file-title a:visited {text-decoration:none;}#yiv8916035277 div.yiv8916035277photo-title a, #yiv8916035277 div.yiv8916035277photo-title a:active, #yiv8916035277 div.yiv8916035277photo-title a:hover, #yiv8916035277 div.yiv8916035277photo-title a:visited {text-decoration:none;}#yiv8916035277 div#yiv8916035277ygrp-mlmsg #yiv8916035277ygrp-msg p a span.yiv8916035277yshortcuts {font-family:Verdana;font-size:10px;font-weight:normal;}#yiv8916035277 .yiv8916035277green {color:#628c2a;}#yiv8916035277 .yiv8916035277MsoNormal {margin:0 0 0 0;}#yiv8916035277 o {font-size:0;}#yiv8916035277 #yiv8916035277photos div {float:left;width:72px;}#yiv8916035277 #yiv8916035277photos div div {border:1px solid #666666;height:62px;overflow:hidden;width:62px;}#yiv8916035277 #yiv8916035277photos div label {color:#666666;font-size:10px;overflow:hidden;text-align:center;white-space:nowrap;width:64px;}#yiv8916035277 #yiv8916035277reco-category {font-size:77%;}#yiv8916035277 #yiv8916035277reco-desc {font-size:77%;}#yiv8916035277 .yiv8916035277replbq {margin:4px;}#yiv8916035277 #yiv8916035277ygrp-actbar div a:first-child {margin-right:2px;padding-right:5px;}#yiv8916035277 #yiv8916035277ygrp-mlmsg {font-size:13px;font-family:Arial, helvetica, clean, sans-serif;}#yiv8916035277 #yiv8916035277ygrp-mlmsg table {font-size:inherit;font:100%;}#yiv8916035277 #yiv8916035277ygrp-mlmsg select, #yiv8916035277 input, #yiv8916035277 textarea {font:99% Arial, Helvetica, clean, sans-serif;}#yiv8916035277 #yiv8916035277ygrp-mlmsg pre, #yiv8916035277 code {font:115% monospace;}#yiv8916035277 #yiv8916035277ygrp-mlmsg * {line-height:1.22em;}#yiv8916035277 #yiv8916035277ygrp-mlmsg #yiv8916035277logo {padding-bottom:10px;}#yiv8916035277 #yiv8916035277ygrp-msg p a {font-family:Verdana;}#yiv8916035277 #yiv8916035277ygrp-msg p#yiv8916035277attach-count span {color:#1E66AE;font-weight:700;}#yiv8916035277 #yiv8916035277ygrp-reco #yiv8916035277reco-head {color:#ff7900;font-weight:700;}#yiv8916035277 #yiv8916035277ygrp-reco {margin-bottom:20px;padding:0px;}#yiv8916035277 #yiv8916035277ygrp-sponsor #yiv8916035277ov li a {font-size:130%;text-decoration:none;}#yiv8916035277 #yiv8916035277ygrp-sponsor #yiv8916035277ov li {font-size:77%;list-style-type:square;padding:6px 0;}#yiv8916035277 #yiv8916035277ygrp-sponsor #yiv8916035277ov ul {margin:0;padding:0 0 0 8px;}#yiv8916035277 #yiv8916035277ygrp-text {font-family:Georgia;}#yiv8916035277 #yiv8916035277ygrp-text p {margin:0 0 1em 0;}#yiv8916035277 #yiv8916035277ygrp-text tt {font-size:120%;}#yiv8916035277 #yiv8916035277ygrp-vital ul li:last-child {border-right:none !important;}#yiv8916035277

Tue Mar 15, 2016 7:43 pm (PDT) . Posted by:

"Zaiedishaq" zaiedishaq

Jalan one way.
Tak boleh nak u-turn.
Apa option terbaik bagi driver lori tu?

Apakah berhentikan lori, call polis option yang terbaik?
Bukan setakat lori aje tak boleh lalu, kenderaan lain pun sama tak boleh
lalu..

2016-03-16 7:18 GMT+08:00 bashah bwasi@yahoo.com [automobil] <
automobil@yahoogroups.com>:

>
>
> Kalau ikut undan2 parking, drebar lori tak salah...itu mmg jalan dia.
> JPJ kena ajar betul2 la..
> lagi pun , mana pi polis trafik pda malam tu ?
>
>
> On Tuesday, March 15, 2016 11:39 PM, "'-:eSpAcE9808:-'
> rienacom@yahoo.com.sg [automobil]" <automobil@yahoogroups.com> wrote:
>
>
>
> 
>
>
> *"Sapu" Kereta Depan Stadium , Pemandu Treler Ditahan *
> siakapkeli.my
>
>
> <https://2.bp.blogspot.com/-BFH_ROTfTpk/VufYeWW5oQI/AAAAAAAAUHg/ojO40eAh3-opYjYmI3IJPZdUJ_xBpJ9Iw/s1600/zeelanggar1.transformed_0.jpg>
>
> *BANDAR HILIR, 15 Mac* — Seorang lelaki telah ditahan oleh polis daerah
> Melaka Tengah berikutan insiden sebuah lori treler yang menggesel lebih 15
> buah kereta di hadapan Stadium Hang Jebat pada Ahad.
>
> Ketua Polis Melaka Tengah, ACP Shaikh Abdul Adzis Shaikh Abdulla berkata,
> lelaki 50-an itu ditahan setelah membuat laporan di Balai Polis Salak
> Tinggi petang semalam pada jam 5.12 petang.
>
> "*Lelaki yang berasal dari utara tanah air itu ditahan oleh anggota dan
> pegawai trafik Ibu Pejabat Polis Daerah Melaka Tengah petang semalam*,"
> katanya sebagaimana lapor Sinar Online.
>
> "*Treler juga ditahan dan kita akan rujuk kepada Puspakom bagi bantu
> siasatan di bawah Sekyen 42(1) Akta Pengangkutan Jalan 1987*."
>
> Semalam, polis Melaka berkata pihaknya telah pun mengenal pasti kenderaan
> berat yang menggesel lebih 15 kereta berdekatan stadium itu. -
> Siakapkeli.my <http://siakapkeli.my/>
>
> *Dalam Stadium Orang Tengok Bola, Luar Stadium Treler 'Sapu' Kereta*
> siakapkeli.my
>
>
> <https://4.bp.blogspot.com/-HAcC2NFanR0/VuWKsmef1YI/AAAAAAAAUDA/95zGax63RfMewND6TFLrWsbsKIiQqUVfA/s1600/12841263_476091439256386_2758312978562643895_o.jpg>
>
> *Melaka, 13 Mac* - Ketika orang ramai sedang asyik perlawanan bola sepak
> yang berlangsung antara PDRM dan JDT, dikhabarkan ada perkara yang tidak
> enak berlaku di luar stadium Hang Jebat.
>
> Menerusi maklumat orang ramai di laman Twitter, lebih kurang 20 buah
> kereta dilanggar oleh sebuah lori ataupun treler. Difahamkan juga,
> kereta-kereta yang dilanggar itu diparkir di bahu jalan.
>
> Orang ramai mula memuat naik gambar-gambar kejadian di media sosial.
>
> Setakat ini masih belum ada laporan rasmi mengenai kejadian. -
> Siakapkeli.my <http://siakapkeli.my/>
>
>
> <https://4.bp.blogspot.com/-nm8ZPErcEaQ/VuWJjYDoz3I/AAAAAAAAUC0/THJsMsSA95sRkiKBFsIkBu8KUdAHj82Kg/s1600/10337717_744213139013475_6695694842649461413_n.jpg>
>
>
> <https://3.bp.blogspot.com/-jg5Wttvf7Fk/VuWJjZV4-cI/AAAAAAAAUCw/TXB40lqHJkUSF3WVIg3yXpo4oEvfJwk4w/s1600/12821599_744213182346804_3306573084203073534_n.jpg>
>
>
>
>
> *TRELER MENGGANAS REMPUH 20 KERETA .... RATA-RATA WARGA MAYA MENYALAHKAN
> TUAN PUNYA KERETA DAN MENYOKONG TINDAKAN GANAS PEMANDU TRELER BERKENAAN*
>
> bloglist
> malaysia.blogspot.
> Posted by OMAK KAU!!!!
> Lebih 20 kenderaan pelbagai jenis milik penonton perlawanan bola sepak
> Liga Super antara PDRM dan JDT yang diparkir di tepi jalan di Lebuh Sungai
> Udang-Paya Rumput-Ayer Keroh (SPA), mengalami kerosakan teruk dipercayai
> akibat dirempuh kenderaan berat.
> Dalam kejadian kira-kira jam 10.15 malam itu, dentuman kuat akibat
> rempuhan itu kedengaran hingga ke dalam Stadium Hang Jebat.
> Sehingga tengah malam tadi, polis bagaimanapun masih belum memberi maklum
> balas mengenai kejadian itu.
> Difahamkan kenderaan terbabit dirempuh sebuah treler berikutan laluan
> menjadi sempit kerana kenderaan diletak di kiri dan kanan jalan.
> Apa yang menariknya ialah rata-rata netizens seolah-olah menyokong
> tindakan pemandu treler berkenaan bagi tujuan pengajaran agar pemilik
> kenderaan dimasa hadapan agar lebih mengormati undang-undang dan peraturan
> dan tidak bertindak sewenang-wenangnya tanpa memikirkan para pengguna
> jalanraya yang lain.
> Berikut beberapa komen yang diluahkan di media sosial FB mengenai insiden
> berkenaan:
> Cikgu Kakashi
> Nk salahkan lori pon xbole jgak. Mmg jln die ulang alik keje kot? Kt ni yg
> park keta smpai 2-3 lapis kt hgway. Mane penah org park keta
> hgway.....hurrmm. semoga jd pengajaran walau di mane jua. Termasok kt
> larkin. Bayangkan lori bomba yg sama saiz yg tgah emergency nk lalu situ
> dgn keadaan keta parking smpai 3 lapis. Cmne tu...
> Mohd Nor Hakimi
> Jadikan pengajaran pada semua,kalau parking tu parking la betol2,jgn
> sampai menghalang lalu lintas,parking jauh sikit pun x pe jalan kaki,yg
> penting selamat...pada mangsa bersabarlah...
> Daniel Akmal
> Ni bkn double parking ... double parking boleh lepas lagi tapi ni triple
> parking ... ada yg dok parking belah kanan lagi ... tu yg kiri pun kena
> sapu ... dlm hal ni aku no komen .. harap yg terbabit tu bertabahlah ..
> benda dah jadi .. nak salahkan siapa..? Walhal kita pun asasnya dah salah
> ...
> Hisham Mohd Den
> Pada pendapat saya yg lebih salah ialah kereta yg parking di lorong
> sebelah kanan. Tetapi kereta dorang selamat. Simpati pada mangsa. Double
> parking adalah perkara biasa dlm sesuatu acara yg penuh di stadium. Tapi
> kalau dah parking di lorong kanan diantara divider mmg tak patut Nak
> salahlan sape samdol? korang tu yg samseng parkir keta sesuka ati mcm jalan
> tu bapak korang yg punya #padanmukakoSAMDOL!
> Mohd Khairi ALwi
> Sebagai pengajaran lps nie dtg tmpt org tanya dlu,bila ada org tegur kita
> buat bgs dan belagak dpt la habuan dia.
> Korie Ibrahim
> Moral of the story - korg nk bt apapn lantak korg la, hak korg..tp jgn
> sskli smpi mnyusahkan org lain..mmg akn mdpt..huhuhu
> Emmeth Bintang Hatiku
> Sebab tu terpampang nye moto " DON'T MESS WITH MELAKA "... Sebab org
> melake Malas Nak panjang2 cerite. Double park........,kasi layak aje.....
> SIAPAKAH HARUS DIPERSALAHKAN????????
>
> "Wahai Tuhanku, Demi Nikmat-Nikmat Yang ENGKAU Kurniakan Kepadaku,
> (Peliharalah Daku) Supaya Aku Tidak Akan Menjadi Penyokong Kepada
> Golongan Yang Bersalah". Surah Al-Qasas Ayat 17.
>
> Confirmed. No Virus Found In This ~rIeNaCoM~ Mail.
>
>
>
>
Anda mempunyai masalah dibawah:
1. Ada masalah dengan "Bounce Email" ?
2. Ahli membuat post yang tidak releven ?
3. Kena Ban ?
4. Posting lambat / tidak disiarkan ?
5. Tidak boleh "Post Mesej" ?
Hubungi: automobil-owner@yahoogroups.com

----------------------------------------

Post message:
automobil@yahoogroups.com
Subscribe:
automobil-subscribe@yahoogroups.com

----------------------------------------

Notis Moderator - PENTING Fri Nov 30, 2012
http://autos.groups.yahoo.com/group/automobil/message/32069

----------------------------------------

Blogspot: Group Automobil - http://groupautomobil.blogspot.com
Facebook: Fanpage Automobil - http://www.facebook.com/pages/Automobil/191663580864520
Group Automobil - http://www.facebook.com/group.php?gid=310206678640

----------------------------------------

Weblist:        
OILYMAN - http://oilyman.com.my
Blog In Malaysia - http://bloginmalaysia.com
Kataloh - http://kataloh.com
Cari Mudah - http://carimudah.com
Find And Book the Best Hotel Resort - http://besthotelreviews.org
Enplegu.com - http://enplegu.com
Choosing the Best Hotel Reviews - http://besthotelreviews.info     
Blog Soccers - http://blogsoccers.com
Google Adsense Program - http://googleadsenseprogram.com
Azami Entertainment - http://azamientertainment.com
Din Apartment - http://dinapartment.com
University College Online - http://universitycollegeonline.info
Kad Niaga - http://kadniaga.com
Google Adsense Program Info - http://googleadsenseprogram.info
K-Pop Music Download - http://k-popmusicdownload.info     
Health Care Definition - http://healthcaredefinition.com     
Laptop Skin Sticker - http://laptopskinsticker.com

No comments: