Tuesday, May 27, 2014

www.groupautomobil.blogspot.com - Digest Number 3926

7 Messages

Digest #3926

Messages

Mon May 26, 2014 9:34 am (PDT) . Posted by:

"-:eSpAcE9808:-" rienacom

Kemalangan Tragis.. Seorang Koperal Polis Maut dan Seorang Cedera , Kes langgar Lari Di Parit Buntar
bloglist-malaysia.blogspot
kitabantai.info

Al fatihah kpd Mohd azwan (LKPL 169004) yg meninggal dunia akibat kejadian samun van rokok kt Bagan serai...

Kpd Bikers semua klu ada trnampak toyota wish silver(WRV 5308)&honda sivic warna biru (no xdpt) tlg lapor kn kt balai terdekat krn samun van rokok & d kategori agresif&bahaya

Lkpl169004 Mohd Azwan Akan bkahwin awal bln 6 ini..

URB KERIAN,IPK KERIAN PERAK...

Meninggal lebih kurang 12 thri td dan jenazah arwah masih msih tempat kejadian ..
Semasa kejadian dalam tugas dan dilanggar oleh suspek samun..laporan akan menyusur..
Satu kes samun telah baru berlaku di parit buntar
Suspek 3 lelaki 1 malaysia Menaiki kereta toyota wish warna silver WRV 5308
Suspek telah melanggar 2org angg polis
1 meninggal 1 cedera parah (balai kuala kurau)

Sus menghala ke alor pongsu Minta panjang kan hebahan Berita tamat

sumber

Mon May 26, 2014 4:56 pm (PDT) . Posted by:

Sahabat motosepot saya ni.
Yang langgar arwah ni adalah back up car penjenayah (dibelakang wish). Jenis Honda civic.
Wish tu dah jumpa dlm kebun kelapa sawit sedang terbakar. Penjenayah masih tak dapat dikesan.
Allahyarham akan berkahwin 1-6-14 ni.

AlFatehah..moga rohnya dicucuri rahmat hendaknya.

From: automobil@yahoogroups.com [mailto:automobil@yahoogroups.com]
Sent: Tuesday, May 27, 2014 12:36 AM
To: zzxmelayucyber
Subject: www.groupautomobil.blogspot.com - Fw: Koperal Polis Maut dan Seorang Cedera, langgar Lari





Kemalangan Tragis.. Seorang Koperal Polis Maut dan Seorang Cedera , Kes langgar Lari Di Parit Buntar<http://www.kitabantai.info/2014/05/kemalangan-tragis-seorang-koperal-polis.html>
bloglist-malaysia.blogspot
kitabantai.info

[cid:image001.jpg@01CF7981.2497BD60]<http://4.bp.blogspot.com/-hetBa-opILg/U4Lut-q1KuI/AAAAAAAAQ9w/xT_AwXX5QUE/s1600/pol.jpg>
[cid:image002.jpg@01CF7981.2497BD60]<http://1.bp.blogspot.com/-jv1y9auFf6o/U4Lupx3_wfI/AAAAAAAAQ9Q/mfDvhNiVZCc/s1600/pol2.jpg>
[cid:image003.jpg@01CF7981.2497BD60]<http://3.bp.blogspot.com/-ePynrf72U4E/U4LurSWK_1I/AAAAAAAAQ9Y/bdp2g-uRe4M/s1600/pol3.jpg>
[cid:image004.jpg@01CF7981.2497BD60]<http://3.bp.blogspot.com/-842ArkRn99w/U4LusU-pDaI/AAAAAAAAQ9g/qZTed4TjtOo/s1600/pol4.jpg>
[cid:image005.jpg@01CF7981.2497BD60]<http://2.bp.blogspot.com/-mb9F473jYhc/U4Lus9OTL3I/AAAAAAAAQ9o/EUH9YRF2bjg/s1600/pol5.jpg>

Al fatihah kpd Mohd azwan (LKPL 169004) yg meninggal dunia akibat kejadian samun van rokok kt Bagan serai...

Kpd Bikers semua klu ada trnampak toyota wish silver(WRV 5308)&honda sivic warna biru (no xdpt) tlg lapor kn kt balai terdekat krn samun van rokok & d kategori agresif&bahaya

Lkpl169004 Mohd Azwan Akan bkahwin awal bln 6 ini..

URB KERIAN,IPK KERIAN PERAK...

Meninggal lebih kurang 12 thri td dan jenazah arwah masih msih tempat kejadian ..
Semasa kejadian dalam tugas dan dilanggar oleh suspek samun..laporan akan menyusur..
Satu kes samun telah baru berlaku di parit buntar
Suspek 3 lelaki 1 malaysia Menaiki kereta toyota wish warna silver WRV 5308
Suspek telah melanggar 2org angg polis
1 meninggal 1 cedera parah (balai kuala kurau)

Sus menghala ke alor pongsu Minta panjang kan hebahan Berita tamat

sumber<http://kachipemas.blogspot.com/2014/05/kemalangan-tragis-seorang-koperal-polis.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+ApaKhabarOrangKampung+%28Apa+Khabar+Orang+Kampung%29>




Mon May 26, 2014 7:05 pm (PDT) . Posted by:

"MHZ" mohamad_hadi

Mari kita sama2 doakan semoga Allah ampunkan segala dosanya dan
tempatkan beliau dikalangan orang2 yang beriman.

On 27/05/2014 7:56 AM, tarmaizi_abu-bakar@agilent.com [automobil] wrote:
>
> Sahabat motosepot saya ni.
>
> Yang langgar arwah ni adalah back up car penjenayah (dibelakang wish).
> Jenis Honda civic.
>
> Wish tu dah jumpa dlm kebun kelapa sawit sedang terbakar. Penjenayah
> masih tak dapat dikesan.
>
> Allahyarham akan berkahwin 1-6-14 ni.
>
> AlFatehah..moga rohnya dicucuri rahmat hendaknya.
>
> *From:*automobil@yahoogroups.com [mailto:automobil@yahoogroups.com]
> *Sent:* Tuesday, May 27, 2014 12:36 AM
> *To:* zzxmelayucyber
> *Subject:* www.groupautomobil.blogspot.com - Fw: Koperal Polis Maut
> dan Seorang Cedera, langgar Lari
>
> 
>
>
>
>
> Kemalangan Tragis.. Seorang Koperal Polis Maut dan Seorang Cedera ,
> Kes langgar Lari Di Parit Buntar
> <http://www.kitabantai.info/2014/05/kemalangan-tragis-seorang-koperal-polis.html>
>
>
> bloglist-malaysia.blogspot
>
> kitabantai.info
>
> <http://4.bp.blogspot.com/-hetBa-opILg/U4Lut-q1KuI/AAAAAAAAQ9w/xT_AwXX5QUE/s1600/pol.jpg>
>
> <http://1.bp.blogspot.com/-jv1y9auFf6o/U4Lupx3_wfI/AAAAAAAAQ9Q/mfDvhNiVZCc/s1600/pol2.jpg>
>
> <http://3.bp.blogspot.com/-ePynrf72U4E/U4LurSWK_1I/AAAAAAAAQ9Y/bdp2g-uRe4M/s1600/pol3.jpg>
>
> <http://3.bp.blogspot.com/-842ArkRn99w/U4LusU-pDaI/AAAAAAAAQ9g/qZTed4TjtOo/s1600/pol4.jpg>
>
> <http://2.bp.blogspot.com/-mb9F473jYhc/U4Lus9OTL3I/AAAAAAAAQ9o/EUH9YRF2bjg/s1600/pol5.jpg>
>
> Al fatihah kpd Mohd azwan (LKPL 169004) yg meninggal dunia akibat
> kejadian samun van rokok kt Bagan serai...
>
> Kpd Bikers semua klu ada trnampak toyota wish silver(WRV 5308)&honda
> sivic warna biru (no xdpt) tlg lapor kn kt balai terdekat krn samun
> van rokok & d kategori agresif&bahaya
>
> Lkpl169004 Mohd Azwan Akan bkahwin awal bln 6 ini..
>
> URB KERIAN,IPK KERIAN PERAK...
>
>
> Meninggal lebih kurang 12 thri td dan jenazah arwah masih msih tempat
> kejadian ..
> Semasa kejadian dalam tugas dan dilanggar oleh suspek samun..laporan
> akan menyusur..
> Satu kes samun telah baru berlaku di parit buntar
> Suspek 3 lelaki 1 malaysia Menaiki kereta toyota wish warna silver
> WRV 5308
> Suspek telah melanggar 2org angg polis
> 1 meninggal 1 cedera parah (balai kuala kurau)
>
> Sus menghala ke alor pongsu Minta panjang kan hebahan Berita tamat
>
> sumber
> <http://kachipemas.blogspot.com/2014/05/kemalangan-tragis-seorang-koperal-polis.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+ApaKhabarOrangKampung+%28Apa+Khabar+Orang+Kampung%29>
>
>
>
>
>

Mon May 26, 2014 9:32 pm (PDT) . Posted by:

"bashah" bwasi

Al Fatihah...
Semoga Allah mencucuri rahmat kepada allahyarham yang bertugas ikut amanah.

On Tuesday, May 27, 2014 10:06 AM, "MHZ cekelatgetah@gmail.com [automobil]" <automobil@yahoogroups.com> wrote:


Mari kita sama2 doakan semoga Allah ampunkan segala dosanya dan tempatkan beliau dikalangan orang2 yang beriman.

On 27/05/2014 7:56 AM, tarmaizi_abu-bakar@agilent.com [automobil] wrote:

 
>Sahabat motosepot saya ni.
>Yang langgar arwah ni adalah back up car penjenayah (dibelakang wish). Jenis Honda civic.
>Wish tu dah jumpa dlm kebun kelapa sawit sedang terbakar. Penjenayah masih tak dapat dikesan.
>Allahyarham akan berkahwin 1-6-14 ni.

>AlFatehah..moga rohnya dicucuri rahmat hendaknya.

>From:automobil@yahoogroups.com [mailto:automobil@yahoogroups.com]
>Sent: Tuesday, May 27, 2014 12:36 AM
>To: zzxmelayucyber
>Subject: www.groupautomobil.blogspot.com - Fw: Koperal Polis Maut dan Seorang Cedera, langgar Lari

>
>
>
>
>
>Kemalangan Tragis.. Seorang Koperal Polis Maut dan Seorang Cedera , Kes langgar Lari Di Parit Buntar
>bloglist-malaysia.blogspot
>kitabantai.info


>Al fatihah kpd Mohd azwan (LKPL 169004) yg meninggal dunia akibat kejadian samun van rokok kt Bagan serai...

>Kpd Bikers semua klu ada trnampak toyota wish silver(WRV 5308)&honda sivic warna biru (no xdpt) tlg lapor kn kt balai terdekat krn samun van rokok & d kategori agresif&bahaya
>
>Lkpl169004  Mohd Azwan  Akan bkahwin awal
bln 6 ini..

>URB KERIAN,IPK KERIAN PERAK...
>
>Meninggal lebih kurang 12 thri td dan jenazah arwah masih msih tempat kejadian ..
>Semasa kejadian dalam tugas dan dilanggar oleh suspek samun..laporan akan menyusur..
>Satu kes samun telah baru berlaku di parit buntar
>Suspek 3 lelaki 1 malaysia  Menaiki kereta toyota wish warna silver  WRV 5308
>Suspek telah melanggar 2org angg polis
>1 meninggal 1 cedera parah (balai kuala kurau)
>
>Sus menghala ke alor pongsu  Minta panjang kan hebahan  Berita tamat
>
>sumber
>
>
>
>

Mon May 26, 2014 9:34 am (PDT) . Posted by:

"-:eSpAcE9808:-" rienacom

Gadis Biadab Hina Kereta Murah Yang Melanggar Kereta
greenboc.blogspot
Posted by greenboc

Sombong, berlagak, poyo! Itulah yang boleh diungkapkan terhadap seorang gadis selepas dia mengupdate statusnya di Facebook semalam. Dengan tulisan yang biadab dia menghina sebuah kereta yang dipercayai lebih murah daripada kereta bapanya dengan memanggil kereta tersebut sebagai 'kereta murah'.

Difahamkan, kereta bapa gadis berkenaan telah berlanggar dengan sebuah kereta lain yang datang dari arah belakang. Ekoran marah dengan kejadian itu(kot), gadis tersebut bertindak menulis status di Facebook dengan nada menghina kereta yang berlanggar dengan kereta bapanya dengan melabelkan kereta tersebut sebagi 'kereta murah'.

Malah dia membandingkan kereta bapanya dengan kereta tersebut umpama air tin berlanggar dengan air kotak. Tidak cukup dengan itu, dia juga menghina cat kereta tersebut sebagai lebih murah daripada cat kereta bapanya.

Inilah keruntuhan akhlak remaja zaman sekrang. Tiada lagi timbang rasa dan hormat menghormati sesama kita. Bahkan mereka menjadi sombong dengan kekayaan sementara yang dikurniakan kepada mereka itu. Semoga anda yang membaca tidak terikut-ikut dengan perangai gadis ini. Jadikanlah perkara ini sebagai sempadan kepada kita semua. -kongsi2ceritaonline

comments:

Anonymous said...

mmg murah pun kereta wira tu ttp jual pd rakyat mahal nk mampus...bg gadis tsb jgn menyombong diri...mati nnt hnya 7 helai kain putih yg murah akan balut tubuh tu...semua akan tggl..kereta akhir anda adalah kereta mayat...ok

Anonymous said...
Sombong memang sombong malah tak dinafikan memang sombong. Kalau anaknya dah macam tu, bapanya bertingkat-tingkat lagilah gamaknya.

Tapi pengeluar kereta manalah agaknya yang buat kereta berstandard kotak minuman tu kemudian jualnya ikut standard harga tong gas untuk rakyat Malaysia.

Anonymous said...
Inilah remaja hasil keluaran zaman ini, parent sibuk dengan memberi anak tuition solat tah kemana...... Tak pandai ngaji Quran dan Solat OK....
Tak pandai sains dan sukan mampus kau..... Pengaib keluarga.....

saffron rice said...
Memang agak mcm sombong,, mungkin budak budak lagi
Tapi nampak kemulian hati krn mempunyai perasaan kasihani,,, keluarga telah memdidik dgn baik agar mempunyai perasaan,,,,
Memang mati tiada apa yg kita bawa kecuali amal ibadat jariah dan doa anak yg salih,,
Semua org tahu,, tapi kat dunia hidup kena di teruskan dan org akan pandang mulia jika semua org Islam bersederhana dan bejaya atau mewah dgn cara yg betul,,
Baru lah org tengok Islam ada class selain dari menuruti apa yg di suruh Allah ,,
Takan org Islam nak merepat minta sedekah sana sini bawa tin MILO,,,

Anonymous said...
budak-budak punya statement pun nak ambil pot ke?
langgar belakang tu...

fidel castro said...
cuba test kereta bapa kau tu dengan lori, nak tengok sapa yang best.

non che amah said...
Lek eleh...itu kereta bapak engkau, bukan kereta engkau. Apa yang kau punya ? Nothing tak de mende !

Anonymous said...
Tak salahkan gadis itu, dia cuma fotokopi ibubapanya dari kasta berduit tetapi kekurangan dari sudut spiritual...nilai moral dan keagamaan mendidik kita agar punyai rasa rendah diri tdk angkuh dan megah dgn diri sendiri apa lagi dgn memandang hina kpd org lain hanya krn org itu lebih kekurangan. Gadis itu boleh cakap besar sekarang tapi akan datang belum tentu lg dia masih miliki kesenangan. Dunia bagai roda. Apa yg gadis itu harus diajar oleh papa mama dia ialah pabila maut menjemput dia tidak lebih mulia drpd pakcik yg langgar kereta papa, takda pakaian mahal perhiasan yg akan baluti tubuhmu kecuali kain putih serta kenderaanmu yg bawa ke liang lahad usungan keranda. Nilai dirimu gadis papa mama sama dgn pck kereta murah itu.

Mat Bon said...
Mengapa kita nak fokus kepada ayat-ayat sombong, sedangkan ada juga ayat-ayat yang menunjukkan gadis itu dan keluarganya 'tak sampai hati' nak minta ganti dari pakcik tersebut ;]. Mungkin anak gadis tu cuma kurang bijak memilih perkataan ...

Anonymous said...
Murah di dunia tak apa .jangan murah diakhirat.

Anonymous said...
Bawak kubor la nnti bila mati. Sekolah x habits mati nnti tanam skali ngan krete tu

Mon May 26, 2014 5:32 pm (PDT) . Posted by:

"Zaiedishaq" zaiedishaq

Penjelasan;

1. Gambar asal ni sebenarnya bertarikh 9~10 Nov 2010 waktu 144 buah ferrari
gathering yang set Malaysia World Book of Record dulu..
2. Carbon-fibre vs besi memang la macam ni dik..
So bila dia cakap ni kereta abah dia, I'm going like 'what...?!!'..

2014-05-27 0:37 GMT+08:00 '-:eSpAcE9808:-' rienacom@yahoo.com.sg[automobil]
<automobil@yahoogroups.com>:

>
>
> 
> Gadis Biadab Hina Kereta Murah Yang Melanggar Kereta
> <http://greenboc.blogspot.com/2014/05/gadis-biadab-hina-kereta-murah-yang.html>
> greenboc.blogspot
> Posted by greenboc
>
>
> <http://3.bp.blogspot.com/-nqUjqHmpOTw/U4K0iggXDbI/AAAAAAABrBQ/PobGEltjZO8/s1600/poyo.jpg>
> Sombong, berlagak, poyo! Itulah yang boleh diungkapkan terhadap seorang
> gadis selepas dia mengupdate statusnya di Facebook semalam. Dengan tulisan
> yang biadab dia menghina sebuah kereta yang dipercayai lebih murah daripada
> kereta bapanya dengan memanggil kereta tersebut sebagai 'kereta murah'.
>
> Difahamkan, kereta bapa gadis berkenaan telah berlanggar dengan sebuah
> kereta lain yang datang dari arah belakang. Ekoran marah dengan kejadian
> itu(kot), gadis tersebut bertindak menulis status di Facebook dengan nada
> menghina kereta yang berlanggar dengan kereta bapanya dengan melabelkan
> kereta tersebut sebagi 'kereta murah'.
>
> Malah dia membandingkan kereta bapanya dengan kereta tersebut umpama air
> tin berlanggar dengan air kotak. Tidak cukup dengan itu, dia juga menghina
> cat kereta tersebut sebagai lebih murah daripada cat kereta bapanya.
>
> Inilah keruntuhan akhlak remaja zaman sekrang. Tiada lagi timbang rasa dan
> hormat menghormati sesama kita. Bahkan mereka menjadi sombong dengan
> kekayaan sementara yang dikurniakan kepada mereka itu. Semoga anda yang
> membaca tidak terikut-ikut dengan perangai gadis ini. Jadikanlah perkara
> ini sebagai sempadan kepada kita semua. -kongsi2ceritaonline
>
> *comments: *
>
> Anonymous said...
>
> mmg murah pun kereta wira tu ttp jual pd rakyat mahal nk mampus...bg gadis
> tsb jgn menyombong diri...mati nnt hnya 7 helai kain putih yg murah akan
> balut tubuh tu...semua akan tggl..kereta akhir anda adalah kereta mayat...ok
> Anonymous said...
>
> Sombong memang sombong malah tak dinafikan memang sombong. Kalau anaknya
> dah macam tu, bapanya bertingkat-tingkat lagilah gamaknya.
>
> Tapi pengeluar kereta manalah agaknya yang buat kereta berstandard kotak
> minuman tu kemudian jualnya ikut standard harga tong gas untuk rakyat
> Malaysia.
>
> Anonymous said...
>
> Inilah remaja hasil keluaran zaman ini, parent sibuk dengan memberi anak
> tuition solat tah kemana...... Tak pandai ngaji Quran dan Solat OK....
> Tak pandai sains dan sukan mampus kau..... Pengaib keluarga.....
> <http://greenboc.blogspot.com/2014/05/gadis-biadab-hina-kereta-murah-yang.html#comment-5302260644406077616> saffron
> rice <http://www.blogger.com/profile/02904220430159768856> said...
>
> Memang agak mcm sombong,, mungkin budak budak lagi
> Tapi nampak kemulian hati krn mempunyai perasaan kasihani,,, keluarga
> telah memdidik dgn baik agar mempunyai perasaan,,,,
> Memang mati tiada apa yg kita bawa kecuali amal ibadat jariah dan doa anak
> yg salih,,
> Semua org tahu,, tapi kat dunia hidup kena di teruskan dan org akan
> pandang mulia jika semua org Islam bersederhana dan bejaya atau mewah dgn
> cara yg betul,,
> Baru lah org tengok Islam ada class selain dari menuruti apa yg di suruh
> Allah ,,
> Takan org Islam nak merepat minta sedekah sana sini bawa tin MILO,,,
> <http://greenboc.blogspot.com/2014/05/gadis-biadab-hina-kereta-murah-yang.html#comment-5395253538121219988> Anonymous
> said...
>
> budak-budak punya statement pun nak ambil pot ke?
> langgar belakang tu...
> fidel castro said...
>
> cuba test kereta bapa kau tu dengan lori, nak tengok sapa yang best.
> non che amah said...
>
> Lek eleh...itu kereta bapak engkau, bukan kereta engkau. Apa yang kau
> punya ? Nothing tak de mende !
> Anonymous said...
>
> Tak salahkan gadis itu, dia cuma fotokopi ibubapanya dari kasta berduit
> tetapi kekurangan dari sudut spiritual...nilai moral dan keagamaan mendidik
> kita agar punyai rasa rendah diri tdk angkuh dan megah dgn diri sendiri apa
> lagi dgn memandang hina kpd org lain hanya krn org itu lebih kekurangan.
> Gadis itu boleh cakap besar sekarang tapi akan datang belum tentu lg dia
> masih miliki kesenangan. Dunia bagai roda. Apa yg gadis itu harus diajar
> oleh papa mama dia ialah pabila maut menjemput dia tidak lebih mulia drpd
> pakcik yg langgar kereta papa, takda pakaian mahal perhiasan yg akan baluti
> tubuhmu kecuali kain putih serta kenderaanmu yg bawa ke liang lahad usungan
> keranda. Nilai dirimu gadis papa mama sama dgn pck kereta murah itu.
> Mat Bon said...
>
> Mengapa kita nak fokus kepada ayat-ayat sombong, sedangkan ada juga
> ayat-ayat yang menunjukkan gadis itu dan keluarganya 'tak sampai hati' nak
> minta ganti dari pakcik tersebut ;]. Mungkin anak gadis tu cuma kurang
> bijak memilih perkataan ...
> Anonymous said...
>
> Murah di dunia tak apa .jangan murah diakhirat.
> Anonymous said...
>
> Bawak kubor la nnti bila mati. Sekolah x habits mati nnti tanam skali ngan
> krete tu
>
>
>

Mon May 26, 2014 9:39 am (PDT) . Posted by:

"-:eSpAcE9808:-" rienacom

Bas Rombongan Jatuh Gaung Di Wang Kelian, Perlis
bloglist-malaysia.blogspot
Posted by Jeebond BLM
Bas yang dipercayai membawa rombongan dari Kepala Batas Pulau Pinang dalam perjalanan untuk membeli belah di Wang Kelian yang terletak bersempadan dengan Thailand. Setakat ini tiada kemalangan jiwa dilaporkan. Kebanyakan mangsa hanya mengalami cedera dan dirawat di Hospital Tunku Fauziah. Kangar.

Anda mempunyai masalah dibawah:
1. Ada masalah dengan "Bounce Email" ?
2. Ahli membuat post yang tidak releven ?
3. Kena Ban ?
4. Posting lambat / tidak disiarkan ?
5. Tidak boleh "Post Mesej" ?
Hubungi: automobil-owner@yahoogroups.com

----------------------------------------

Post message:
automobil@yahoogroups.com
Subscribe:
automobil-subscribe@yahoogroups.com

----------------------------------------

Notis Moderator - PENTING Fri Nov 30, 2012
http://autos.groups.yahoo.com/group/automobil/message/32069

----------------------------------------

Blogspot: Group Automobil - http://groupautomobil.blogspot.com
Facebook: Fanpage Automobil - http://www.facebook.com/pages/Automobil/191663580864520
Group Automobil - http://www.facebook.com/group.php?gid=310206678640

----------------------------------------

Weblist:        
OILYMAN - http://oilyman.com.my
Blog In Malaysia - http://bloginmalaysia.com
Kataloh - http://kataloh.com
Cari Mudah - http://carimudah.com
Find And Book the Best Hotel Resort - http://besthotelreviews.org
Enplegu.com - http://enplegu.com
Choosing the Best Hotel Reviews - http://besthotelreviews.info     
Blog Soccers - http://blogsoccers.com
Google Adsense Program - http://googleadsenseprogram.com
Azami Entertainment - http://azamientertainment.com
Din Apartment - http://dinapartment.com
University College Online - http://universitycollegeonline.info
Kad Niaga - http://kadniaga.com
Google Adsense Program Info - http://googleadsenseprogram.info
K-Pop Music Download - http://k-popmusicdownload.info     
Health Care Definition - http://healthcaredefinition.com     
Laptop Skin Sticker - http://laptopskinsticker.com

No comments: