Tuesday, December 16, 2014

www.groupautomobil.blogspot.com - Digest Number 4086

1 Message

Digest #4086

Message

Mon Dec 15, 2014 5:26 pm (PST) . Posted by:

"Zaiedishaq" zaiedishaq

Ooo berkonsepkan agrikultur..
Ingatkan nak buat rendam tayar kapal terbang untuk cari kat mana ada bocor..

2014-12-15 17:53 GMT+08:00 MHZ cekelatgetah@gmail.com [automobil] <
automobil@yahoogroups.com>:
>
>
>
> ini lapangan terbang berkonsepkan agrikultur.. 2 in 1. landing/park
> plane boleh, bela ikan talapia pun boleh. korang mana tahu.. jangan
> sedap nak mengutuk je.
>
> On 15/12/2014 3:55 PM, Zaiedishaq zaiedishaq@gmail.com [automobil] wrote:
> > audit je la korang.. abih tu SPRM buat apa?
> > Buat cantik?
> >
> > 2014-12-14 12:56 GMT+08:00 '-:eSpAcE9808:-' rienacom@yahoo.com.sg
> > <mailto:rienacom@yahoo.com.sg> [automobil] <automobil@yahoogroups.com
> > <mailto:automobil@yahoogroups.com>>:
> >
> > __
> >
> > __
> >
> >
> > Memalukan Negara: Air bertakung Lagi Di KLIA2
> > <
> http://greenboc.blogspot.com/2014/12/memalukan-negara-air-bertakung-lagi-di.html
> >
> >
> >
> > greenboc.blogspot
> > Posted by Green Boc
> >
> > <
> http://4.bp.blogspot.com/-_Tnv2kQn_V0/VIsnLE3hykI/AAAAAAABwcs/xyY0wEilYdA/s1600/klia2.jpg
> >
> >
> >
> > .Hujan lebat yang melanda KLIA2 menyebabkan air bertakung sekali
> > lagi di kawasan pelataran lapangan terbang tersebut walau
> > kementerian pengangkutan _telahpun_ berjanji untuk memperbaikinya.
> >
> > "Kita akan baikinya," kata menterinya, Datuk Seri Liow Tiong Lai
> > dalam sidang media selepas _melawat_ kawasan yang ditakungi air di
> > lapangan terbang tersebut hari ini.
> >
> > Liow yang mengumumkan nama _anggota_ Jawatankuasa Audit Bebas KLIA2
> > berkata, jawatankuasa itu sudah diarahkan untuk menyiapkan
> > laporannya dalam _tempoh_ enam bulan pertama tahun depan.
> >
> > "Saya beri _mereka_ tempoh beberapa bulan untuk menjalankan siasatan
> > terperinci ke atas pelataran KLIA2 dan juga ke atas isu
> > keselamatan," katanya.
> >
> > _Ditanya_ mengenai masalah yang dikenalpasti oleh kontraktor
> > lapangan terbang tersebut, Liow berkata tindakan tegas akan diambil
> > sekiranya terdapat apa-apa kesalahan.
> >
> > Katanya, laporan audit oleh jawatankuasa bebas itu akan didedahkan
> > kepada umum bagi menjamin ketelusan dan kebertanggungjawaban.
> >
> > Jawatankuasa berkenaan diketuai oleh presiden _Persekutuan_
> > Institusi Kejuruteraan Asia dan Pasifik, Chuan Hean Teik serta tiga
> > _lagi_ anggota. -mk
> >
> >
>
>
Anda mempunyai masalah dibawah:
1. Ada masalah dengan "Bounce Email" ?
2. Ahli membuat post yang tidak releven ?
3. Kena Ban ?
4. Posting lambat / tidak disiarkan ?
5. Tidak boleh "Post Mesej" ?
Hubungi: automobil-owner@yahoogroups.com

----------------------------------------

Post message:
automobil@yahoogroups.com
Subscribe:
automobil-subscribe@yahoogroups.com

----------------------------------------

Notis Moderator - PENTING Fri Nov 30, 2012
http://autos.groups.yahoo.com/group/automobil/message/32069

----------------------------------------

Blogspot: Group Automobil - http://groupautomobil.blogspot.com
Facebook: Fanpage Automobil - http://www.facebook.com/pages/Automobil/191663580864520
Group Automobil - http://www.facebook.com/group.php?gid=310206678640

----------------------------------------

Weblist:        
OILYMAN - http://oilyman.com.my
Blog In Malaysia - http://bloginmalaysia.com
Kataloh - http://kataloh.com
Cari Mudah - http://carimudah.com
Find And Book the Best Hotel Resort - http://besthotelreviews.org
Enplegu.com - http://enplegu.com
Choosing the Best Hotel Reviews - http://besthotelreviews.info     
Blog Soccers - http://blogsoccers.com
Google Adsense Program - http://googleadsenseprogram.com
Azami Entertainment - http://azamientertainment.com
Din Apartment - http://dinapartment.com
University College Online - http://universitycollegeonline.info
Kad Niaga - http://kadniaga.com
Google Adsense Program Info - http://googleadsenseprogram.info
K-Pop Music Download - http://k-popmusicdownload.info     
Health Care Definition - http://healthcaredefinition.com     
Laptop Skin Sticker - http://laptopskinsticker.com

No comments: